Bestil pakkerejser
Ingen ledige afgange Luk vinduet
Datoen er blevet ændret til den første ledige dato Luk vinduet
Kampagnekode:
bolig 1
Antal voksne
Antal børn

Alder Barn 1:  år
Alder Barn 2:  år
Alder Barn 3:  år
Alder Barn 4:  år
Udfyld alder på børn Luk vinduet

Shopping på Malta

Fra high street mærker til små, lokale grøntmarkeder

Shopping på Malta er alt fra lækre butikscentre med dyre brands, til små, lokale grøntmarkeder i landsbyerne. Lokal honning og olivenolie er nogle af de bedste souvenirs.

Sliema er Maltas populære shopping-sted

I den moderne by Sliema finder man Maltas bedste butikker og shopping. Butikscentrene er præget af engelske mærker som Marks & Spencer, Monsoon, Next og Virgin. Shopping er bedst i området omkring The Strand og Tower Road. Maltas største shoppingcenter, Bay Street Complex, ligger i nabobyen Paceville

Maltesisk kunsthåndværk

Traditionelt kunsthåndværk på Malta er kniplinger, keramik, detaljeret sølvfiligran og mundblæst glas. Du kan shoppe kunsthåndværk i de fleste byer, og i de to kunsthåndværkerbyer Ta’ Qali Crafts Village på Malta og Ta’Dbiegi Crafts Village på Gozo.

Madshopping på marked i Marsaxlokk

Frisk fisk, frugt og farverige grøntsager ligger i bunker i boderne på det store marked søndag formiddag i den hyggelige by Marsaxlokk. På det stemningsrige marked finder du mest madvarer, men også souvenirs og tøj shopping. Læs mere om markedet i Marsaxlokk.

Gastronomisk shopping på Malta

Gode råvarer og traditionelt maltesisk madlavning vinder igen frem på Malta, og man kan købe den gode smag med hjem. Køb den gode lokale olivenolie, den særlige timianhonning og en flaske Malta vin med hjem som gode minder.

 

Udvalgte afgange til Malta fra København, pris/pers. v. 2 voksne:

Dato
Hotel
Lufthavn
Pris

 

Med forbehold for prisændringer og udsolgte rejser.Maltas seværdigheder   |   Byer og områder på Malta   |   Vores rejser til Malta