Bestil pakkerejser
Ingen ledige afgange Luk vinduet
Datoen er blevet ændret til den første ledige dato Luk vinduet
Kampagnekode:
bolig 1
Antal voksne
Antal børn

Alder Barn 1:  år
Alder Barn 2:  år
Alder Barn 3:  år
Alder Barn 4:  år
Udfyld alder på børn Luk vinduet

Gozo i Malta

Gozo er Maltas rolige og frodige lillesøster

Når man tager færgen Malta - Gozo, går man ned i gear og alt foregår i et lidt langsommere tempo.

En færgetur nord for Malta ligger den lille og fredelige ø Gozo, der med sit langsomme tempo byder på masser af historie, badestrande, spændende dykkersteder og kulinariske oplevelser med lokale råvarer.

Der er mere plads og fred på øen Gozo, men samtidig masser af historie, badestrande, spændende dykkersteder og kulinariske oplevelser med lokale råvarer. Et godt udgangspunkt for at udforske både Malta, Gozo og Comino.

Gozos hovedstad Victoria

Øen Gozos knudepunkt og største by er Victoria, som rummer det betagende gamle fæstningsværk, Citadellet, hvor små krogede gyder danner en idyllisk labyrint fyldt med smukke motiver. På toppen af fæstningen er der udsigt over hele øen Gozo og til Malta.

De mystiske templer på øen Gozo

Gozo har ligeså gammel historie som hovedøen Malta. De mystiske Ggantija-templer er med sine 5000 år verdens ældste fritstående bygningsværk, og har vundet plads på UNESCO’s Verdensarvsliste. Templerne har en sælsom arkitektur og er opført af en ukendt civilisation på øen Gozo ved Malta.

Dyk, snorkle og svøm på øen Gozo

Gozo har et smukt kystlandskab med både klipper og lækker badestrand, så øen Gozo er et perfekt udgangspunkt for både badeferie og dykkerferie. Største strand er Ramla Bay med sit særegne rødbrune sand og en stor hvid statue af Jomfru Maria midt på stranden.

Gozo huser også Maltas berømte dykkersted Blue Hole – et 15 meter dybt azurblåt hul med koraller og nogle gange søheste. Du kan booke dykkerture hos lokale firmaer i byen Xlendi.

Gozo er Maltas spisekammer

Gozo kaldes også for ”Maltas grønne spisekammer” fordi øen huser meget af Maltas landbrug. Du finder gode friske Maltaråvarer som fx olivenolie, gedeost og grøntsager både på markeder og i de lokale restauranter. Snyd ikke dig selv for en tur på fiskerestaurant på Gozo.

Øen Gozo er blot 15 kilometer bred og syv kilometer lang, så der er aldrig langt til oplevelser.

 
Udflugter på Malta   |   Hotel på Malta og Gozo