Bestil pakkerejser
Ingen ledige afgange Luk vinduet
Datoen er blevet ændret til den første ledige dato Luk vinduet
Kampagnekode:
bolig 1
Antal voksne
Antal børn

Alder Barn 1:  år
Alder Barn 2:  år
Alder Barn 3:  år
Alder Barn 4:  år
Udfyld alder på børn Luk vinduet

Kør-selv ferie på Malta

Start bilen og udforsk Malta på fire kør-selv-ruter

I hver eneste by og landsby kan man opleve gamle kirker, fæstningsværker og pladser, der hver især bærer vidnesbyrd om Maltas fascinerende historie. Se de smukke bugter, imponerende klippeformationer og idylliske småbyer.

FIND OG BOOK DIN FERIE MED HOTEL + FLY HER

Lokalkendte rejseledere

Dygtige, lokalkendte rejseledere fra FolkeFerie.dk har samlet deres yndlingsture og tips til oplevelser på egen hånd. Alle ture tager udgangspunkt i Mellieha Holiday Centre og kan køres på en halv til en hel dag. Sæt den tid af du ønsker undervejs, og oplev Malta på en ny og personlig måde.

Nordvest-ruten (ca. 40 km)

På denne tur kan man opleve kuppelkirken i Mosta, kunsthåndværkerbyen i Ta’ Qali, katakomberne i Rabat, middelalderbyen Mdina, øens eneste skov kaldet Buskett Garden, de mystiske hjulspor ved Clapham Junction og Maltas højeste punkt, Dingli Cliffs. Se mere i e-magasinet her.

Sydøst-ruten (ca. 90 km)

På denne tur kan man opleve fiskerlandsbyen Marsaxlokk, øens frihavn i Birzebbuga, flot udsigt ved Ghar Hasan hulen, drypsten og forhistoriske skelletter i Ghar Dalam, det krystalklare vand ved De Blå Grotter, de forhistoriske templer Hagar Qim/Mnajdra og Limestone Heritage – et museum om den lokale kalksten og dens brug. Se mere i e-magasinet her.

“Jeep Safari” – ruten (ca. 50 km)

(kan køres i alm. bil, selvom der er en del ujævne veje) ca. 50 km Dette er mest en panoramisk tur, hvor der er mulighed for at tage nogle fantastiske fotos. Fra maj til november kan der afsluttes med badestop ved Golden Bay. Fra december til april oplever man smuk natur med mulighed for at nyde de stille omgivelser. Der kan selvfølgelig gøres flere stop. Vær opmærksom på, at der på turen flere steder mangler skilte. Se mere i e-magasinet her.

Gozo (ca. 50 km)

På denne tur kan man opleve udsigten til Comino fra Qala, sandstranden Ramla Bay, Ggantija templerne og Ta Kola Møllen i Xaghra, turistbyen Marsalforn, saltpanderne ved kysten, pilgrimskirken Ta Pinu og indlandssøen ved Dwejra, den idylliske bugt ved Xlendi og hovedbyen Victoria med mulighed for shopping og besøg i ridderfæstningerne i den gamle bydel, kaldet Citadellet. Se mere i e-magasinet her.

 

Find og bestil din rejse til Malta her:

Med forbehold for prisændringer og udsolgte rejser. 

 

Byer og områder på Malta   |   Vores rejse til Malta   |   Aktiviteter på Malta