Bestil pakkerejser
Ingen ledige afgange Luk vinduet
Datoen er blevet ændret til den første ledige dato Luk vinduet
Kampagnekode:
bolig 1
Antal voksne
Antal børn

Alder Barn 1:  år
Alder Barn 2:  år
Alder Barn 3:  år
Alder Barn 4:  år
Udfyld alder på børn Luk vinduet

Restauranter på Malta

Spis godt på din ferie på Malta

Maltas restauranter har i de senere år fået ny selvtillid og bevidsthed om det traditionelle maltesiske køkken og de gode lokale råvarer. Du finder friskfanget fisk, solmodne grøntsager, kanin og lokal olivenolie på flere og flere af Maltas restauranter. Du kan også smage stadig flere lokale vine på Maltas restauranter. Vi har samlet de ti bedste restauranter på Malta her.

The Arches - Mellieha

En eksklusiv restaurant på Malta med sofistikerede internationale retter i absolut topklasse. Eksklusiv atmosfære, udsøgt service og en af Maltas største vinkældre.

Il-Mithna - Mellieha

Charmerende indrettet restaurant i en mølle fra det 17. århundrede med Malta specialiteter som fx kanin på menukortet. Il-Mithna er en af Melliehas mest populære restauranter.

Bourguet Garni - Mellieha

To brødre står bag gryderne og farmand servicerer gæsterne på denne lille familierestaurant, der altid har frisk fisk på menukortet. Udsøgte retter med masser af Malta-krydderurter. Bourguet Garni er flere gange blevet kåret af Tripadvisor som Malta's bedste restaurant!

Rebekah’s - Mellieha

En hyggelig restaurant med middelhavskøkken baseret udelukkende på friske, lokale råvarer. Mange maltesiske specialiteter.

Caffe Cordina - Valletta

Café i det historiske Valletta. Nyd god kaffe og stor kagebuffet i det historiske palazzo eller i solen på torvet udenfor.

Bacchus - Mdina

Imponerende og charmerende restaurant under hvælvede lofter i den gamle middelalderby Mdina på Malta. Om sommeren også servering i den frodige ”Secret Garden”

The Medina - Mdina

Stedet for en romantisk middag i stearinlysets skær på Malta. Smag på middelhavskøkkenet og lokale specialiteter i charmerende omgivelser.

MedAsia - Sliema

Nær den smukke havn i Sliema ligger MedAsia, som er en af de bedste asiatiske restauranter på Malta. Nyskabende og original gastronomi i moderne omgivelser.

Peppino’s  - St. Julians

Restaurant Peppino’s er kendt for udsøgte italienske og franske retter. Og restauranten er kendt for at huse de kendte på Malta: Madonna, Brad Pitt og Bon Jovi er blandt restaurantens celebre gæster.

Zeri’s - Portomaso

Med udsøgt udsigt over marinaen i eksklusive Portomaso kan du nyde ligeså udsøgte retter og service på en af Maltas bedste restauranter.


Maltas seværdigheder   |   Byer og områder på Malta