Bestil pakkerejser
Ingen ledige afgange Luk vinduet
Datoen er blevet ændret til den første ledige dato Luk vinduet
Kampagnekode:
bolig 1
Antal voksne
Antal børn

Alder Barn 1:  år
Alder Barn 2:  år
Alder Barn 3:  år
Alder Barn 4:  år
Udfyld alder på børn Luk vinduet

Den Blå Lagune på Comino

Drømmer du om at svømme i det klareste vand i en smuk blå lagune?

Det kan du gøre blot tre timer fra Danmark i den blå lagune (Blue Lagoon) på øen Comino ved Malta. Azurblåt vand omgivet af gule klipper i en beskyttet lagune. Den blå lagune, der ligger på Comino, ligner et postkort, og det er en stor oplevelse at svømme og dykke i det klare, blå vand.

Blå lagune med farvestrålende fisk

Det er oplagt at snorkle i Maltas blå lagune, og der er god chance for at se flotte og farverige fisk i det klare vand.

Lagunen er omgivet af ganske smalle strande og flade klipper, hvor du kan sole sig mellem svømmeturene. Lokale sælger is og drikkevarer fra et par boder, og der er oprettet toiletter, men ellers ligger den blå lagune helt for sig selv.

Sådan kommer du til Den Blå Lagune

Der sejler udflugtsbåde til lagunen fra både Mgarr på Gozo og Sliema på Malta, og flere selskaber tilbyder at hente passagerne på deres hotel på Malta. Man kan købe cruises, hvor man får frokost ombord og oplever Maltas smukke bugter på vej mod den blå lagune.

Populær lagune

Lagunen er utrolig smuk og derfor også utrolig populær. Omkring middagstid i højsæsonen kan der være rigtig mange mennesker i den blå lagune, og det skal man være forberedt på. Men uanset, hvornår du kommer byder den blå lagune altid på en helt enestående oplevelse af azurblåt, krystalklart vand.

Kultur på Malta   |   Udflugter på Malta   |   Vores rejser til Malta